Har du svært ved at finde ro i din krop?

Hvis du lider af ADHD, angst, stress el.lign., er det ikke altid nemt at falde til ro. Det virker forstyrrende i mange situationer, fordi du får svært ved at koncentrere dig f.eks. Hvis du døjer med uro i din krop af enten den ene eller anden årsag, er det en god idé at prøve en kuglevest.

Men hvad er en kuglevest, og hvad hjælper den med?

Stimulér din krop med en kuglevest

En kuglevest er en vest, der er fyldt med nogle kugler, der giver noget tyngde. Det er en vest, der stimulerer dine sanser. Den har vægte ligeligt fordelt rundt omkring, hvilket gør den behagelig at bære. Når dine sanser bliver stimuleret på den måde, virker det beroligende. Derfor er den til stor gavn, hvis du føler uro eller utryghed i din krop. En kuglevest hjælper dig med at holde fokus og koncentrere dig, fordi du finder ro med den på.

Alle kan bruge en kuglevest

En kuglevest er for alle, der døjer med uro, utryghed, angst el.lign. Det er et hjælpemiddel, der hjælper for rigtig mange. Det virker blandt andet rigtig godt for børn, der har svært ved at koncentrere sig, når de er i skole på grund af en mental udfordring såsom ADHD, autisme el.lign. En kuglevest bruges i korte perioder på 15-30 minutter, hvorefter det er nødvendigt med en pause. Den kræver lidt tilvænning, så det er en god idé kun at bruge den 5-10 minutter de første par gange.

En kuglevest er praktisk og stilfuld

En kuglevest har et stilfuldt design, der gør, at det ikke bemærkes, når du har den på. Desuden er den praktisk, da dens vægte kan tages ud, så den er nem at vaske. Du slipper derfor for en hel masse besvær, hvis den har brug for en vask.