3 tandlægebehandlinger, der giver dig drømmesmilet

Er du ked af dit smil? Det behøver du ikke være. I dag er det nemlig muligt for dig at få dit drømmesmil – uanset hvad dit problem er. Vi har her fundet 3 tandlægebehandlinger, som kan give dig lige det smil, du altid har ønsket dig.

Tandbro

Mangler du tænder? Det behøver du dog ikke være ked af meget længere. Du kan hos tandlægen få lavet en tandbro, som sidder på dine egne tænder og udfylder tomrummet. En bro kræver som minimum to nabotænder, som den kan hænges op på. En tandbro er en fast løsning, og du vil med denne få følelsen af, at det er dine egne tænder. Behandlingen foregår over to tandlægebesøg, hvor der foretages aftryk, broen fremstilles, prøves på, tilpasses efter behov og derefter cementeres fast.

Tandblegning

Har du gule eller misfarvede tænder? Det er desværre et problem, som mange døjer med. Man kan nemlig nemt få gule tænder, f.eks. kaffe, to, tobak eller vin – og så er det også en naturlig del af aldringsprocessen. Man behøver dog ikke finde sig i gule og misfarvede tænder. Hos tandlægen kan man få foretaget en tandblegning – og det er altid mere effektivt at få foretaget tandblegning hos tandlægen end at vælge et eller andet tandblegningsprodukt i Matas eller Normal. Du kan enten få foretaget selve tandblegningen hos tandlægen eller du kan bestille et tandblegningskit hos tandlægen, så du selv kan foretage behandlingen derhjemme – uanset hvad du vælger, kan du igen få et smukt, hvidt smil.

Invisalign

Har du skæve tænder – eller måske irriterende mellemrum mellem tænderne? Så kan du faktisk få smukke, lige tænder med Invisalign. Invisalign er et tandreguleringssystem med specialdesignede skinner, som er både effektive og diskrete. Der er altså ikke behov for de klassiske togskinner længere. Du skal blot bruge de usynlige skinner i mindst 22 timer om dagen i mellem 6 til 18 måneder for at opnå det ønskede resultat.

Alle disse tre behandlinger kan du få foretages hos denne tandlæge i Ringkøbing – og hvis du er medlem af Danmark, kan du endda få tilskud til dine tandlægebehandlinger.