Pas godt på dig selv, når du er syg

Selvom det er irriterende, oplever vi vist alle sammen at blive syge en gang imellem. Hvis det er alvorligt, er det selvfølgelig vigtigt, at du kontakter din læge, så du hurtigst muligt kan blive rask igen. Men nogle gange bliver vi også ramt af en mindre og mere forbigående sygdom – og her kan det være fint at passe lidt ekstra godt på dig selv, mens du venter på, at den går væk. I det hele taget handler det om at kende de bedste tricks, når du er nede med sygdom. Det kan du læse mere om i denne guide.

Find ud af, hvad der virker for dig

Når du er syg, er det vigtigt at finde ud af, hvad der virker for lige præcis dig. Har du brug for at ligge vandret i nogle timer? Eller hjælper det at sidde og drikke en kop te med din familie? Det kan også være, at der er noget særligt mad, der gør dig i godt humør. Måske trænger du simpelthen til at sidde og spise is og se en god serie på fjernsynet? Eller læse en spændende roman? Du kan også tage et kig på A. Vogel Echinaforce og finde ud af, om det er noget for dig.

Tag en velfortjent pause

Når du er syg, er det meget vigtigt, at du ikke presser dig selv for hårdt. Det kan måske godt være fristende at tvinge dig selv til at lave en masse ting, som du i virkeligheden ikke har energi til. Her er det vigtigt, at du lytter til dig selv og tager den pause, som din krop tydeligvis har brug for. På den måde kan du komme tilbage på arbejde og i skole med helt ny energi. Dine pligter og opgaver skal nok vente på dig, så lad være med at stresse dig selv.