3 tips til sundhed i en travl hverdag

Hverdagens travle program kan være pakket godt til og nogle gange så godt, at det først er, når man lander i sofaen om aftenen, at der kan pustes ordentligt ud. Hverdagen kan være fyldt med en masse skønne, men tidskrævende ting, som måske gør at ens egen sundhed i nogle tilfælde bliver nedprioriteret lidt, så her er 3 tips, som måske kan hjælpe på vej.

Madplan kan være en vej til overblik

Mange har allerede inkorporeret madplan som en del af deres rutine, men hvis det ikke gælder hos jer endnu, så kan det være en måde til planlægningen. Travlhed kalder sommetider på hurtige løsninger, og hvis retterne allerede er købt ind og planlagt i forvejen, kan du ikke kun sørge for sunde retter, men også mindske de stressende ture i supermarkedet lige i rush hour.

Motion i flere former

Lange arbejdsdage og måske der skal hentes børn fra skole og fragtes til sport eller andet, der kan gøre det svære at få presset en tur i fitness eller en løbetur ind i hverdagen. En idé som flere og flere har fået øjnene op for, er at udskifte køreturen til arbejde med en cykeltur. Det er en nem måde at tvinge sig selv i gang, og en løsning til at have flere kræfter til cykelturen kunne være at købe en elcykel dame model, så kommer man også hurtigere afsted samtidig med, at man dyrker motion.

Selvforkælelse er også sundt

Når aftenen kalder og man ligger på sofaen efter en lang dag, så er det de færreste af os, der kan modstå trangen til en lille aftensnack. Og hey, der skal altid være plads til selvforkælelse, men nogle gange kan man prøve, om man kan modstå slikskuffen, og måske prøve nogle dadelkugler med mørk chokolade, æblestykker med kanel, saltede mandler eller måske grøntsagsstænger med hummus som alternativ.