4 ting der er gode at have både i din graviditet og i din barsel

Åh den søde ventetid. Sådan er der mange der tænker. Lige indtil de selv bliver gravide og oplever sure opstød, dårlig søvn og en tung mave. Heldigvis er der lavet produkter, der kan afhjælpe mange af de gener, som man kan have i sin ventetid. Nogle af produkterne er endda så smarte, at du både kan bruge dem i din ventetid og i din barsel.

Vikle

En vikle er simpelthen intet mindre end genial. Den kan både bruges, når du er gravid, og når du har født. Når du er gravid, kan du nemlig bruge din vikle til at støtte din mave. Der findes nogle rigtig gode bindinger, som du kan lave med vikle, som går ind og støtter både din tunge mave og trætte lænd. Når baby kommer ud, så vil du opleve, at baby allerhelst vil være hos dig. Med en vikle har du hænderne fri til at drikke din kaffe, imens den stadig er varm, få børstet dine tænder og spise din mad. Ting som man ellers ikke altid kan nå med en baby på armen.

Ammepude

En ammepude er også virkelig et godt redskab at have i både sin graviditet og i sin barsel. Ammepuden er nemlig genial at sove med om natten, hvor den kan støtte din gravide mave. Når babyen kommer, så bruger du selvfølgelig ammepuden til dine ammestunder.

Ammeindlæg

Langt de fleste begynder at lække råmælk allerede i deres graviditet. Er du også en af dem, så vil du opleve, at allerede imens du er gravid kan du få fine små våde mælkepletter på din bluse. Dem vil de fleste gerne undgå, og her bruger man ammeindlæg. Problemet vil helt bestemt ikke blive mindre, når først du har født. Udover ovennævnte ting er der masser af produkter og redskaber, der er fantastiske at have i sin graviditet og barsel. Køb alt til din graviditet og barsel så du kommer lettere igennem begge dele og dermed kan mindske dine gener i din graviditet og gøre livet lettere for dig selv i din barsel.