Derfor er varmelamper de bedste terrassevarmere

Hvorfor skal du vælge en infrarød terrassevarmer over fx en gasdreven varmer? Kort fortalt er de infrarøde varmere mere energieffektive, billigere i drift samt lyd- og lugtløse. Hvad det med prisen angår, slipper du ved nogle modeller op til 80 % billigere, end hvis du brugte en gasdreven terrassevarmer. Oven i det kommer tiden, du sparer ved ikke at skulle hente tanke.

De infrarøde terrassevarmeres forcer er talrige, og står du med et ønske om at nyde udsigten fra balkonen året rundt, så vil det at have terrassevarmere hængt op helt afgjort være et must.

Strålingen opvarmer kun, hvad den rammer

Terrassevarmere, der virker ved brug af infrarød varmestråling, har den mest markante fordel ved, at de kun opvarmer det areal, strålingen rammer. Det vil sige fliserne på terrassen eller de møbler og mennesker, der står mellem fliser og stråler. Varme bliver altså ikke båret bort med blæsten, hvilket ellers er tilfældet ved både gas- og petroleumsdrevne terrassevarmere.

Resultatet er, at de infrarøde terrassevarmere ikke lader vinden komme i vejen for varmen.

Varmelamper er de mest bæredygtige terrassevarmere

Kerer du dig meget om miljøet, kan du fryde dig ved, at infrarøde terrassevarmere er en mere bæredygtig løsning end konkurrerende produkter. Dette da de som nævnt er energieffektive og ikke medfører nogen direkte fare for udledning af gasser eller andre brændsler – de kræver el og intet andet. Ønsker du opvarmning af terrasse, der er miljøvenlig, er varmelamper gode.

Montér en terrassevarmer, hvor det passer dig

Terrassevarmere er fleksible, da de kan monteres overalt. Du kan montere dem på mur, under taget eller på stativ. Nemt er det at kombinere flere varmelamper placeret forskellige steder, så du er sikker på, at ingen del af terrassen ikke modtager stråling. Med sådan en opsætning kan du på kølige efterårsdage nyde den friske luft udendørs, uden du fryser som bare pokker.