Efterårsmode for dig

Argh, efterår. En overgangstid, hvor alt skifter farve- inklusiv din garderobe. Nu skal smart også være praktisk og varmt, men ikke for varmt. Du gider jo ikke svede. Efterårsmoden kan være tricky, men intet siger nordisk mode som praktisk mode og lag på lag outfits, hvor det hele spiller. Men hvordan gør man lige det?

Små detaljer skaber store forskelle

I bund og grund handler det om at få sig selv til at fremstå så effortless som muligt. Vælg items, der passer sammen på kryds og tværs, så du kan mikse, som det passer dig. De små detaljer, gør den store forskel, så hvis du for eksempel leder efter en ny strik, kan du vælge at fokusere på snittet og de små detaljer, der gør den catwalk-worthy. Det handler om at søge bredt indenfor det, du er interesseret i, og som du ved, er god kvalitet. Når du søger et Stort udvalg af Sibin Linnebjerg, møder du mange forskellige potentielle strik, og derfor kan det være godt at vide, hvad man er på udkig efter.

Hvad passer til dig?

Er du for eksempel mor med fuldtidsarbejde og hus og have ved siden af? Så skal dit tøj kunne holde til lidt af hvert, og være let at få til at se godt ud. Ikke noget, der tager for lang tid at tage på om morgenen, men alligevel gerne noget, der kan fjerne opmærksomheden fra de mørke rander under øjnene. Hvis du ikke har børn, men eksempelvis har et arbejde, der kræver en bestemt uniform, skal du selvfølgelig have in mente, at du kommer til at tilbringe meget af din tid under de krav. Men man må godt bøje reglerne for moden en lille smule. Vigtigst af alt er selvfølgelig, at du føler dig godt tilpas og lun, når du slentrer hen ad efterårsgaden, og skinner om kap med de våde blade.