Få en sund start på dagen

I en tid hvor der er kommet større og større fokus på sundhed, er det svært ikke at blive mindet om at man måske ikke selv lever så sundt som man burde. Det er selvfølgelig en god ting at blive mindet, for vi har kun den ene krop og den skal holde hele livet. Derfor bør du overveje om der ikke er noget du kan gøre, for at få en sundere livsstil. Det betyder ikke at du ikke må nyde nogle af alle de usunde herligheder der findes derude, men blot at du skal nyde det med omtanke. I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvad du kan gøre for at få en sundere livsstil uden at skulle fuldstændigt afkald på de søde sager.

Start dagen sundt

Nøglen til en sund kost og dermed et bedre helbred, starter allerede om morgenen. Det er nemt at spise sig mæt i forskellige sukkerholdige morgenmadsprodukter, for de smager jo godt, men det er bare ikke godt for dig i det lange løb. Start i stedet dagen med en neutral yoghurt med nogle bær i og skyl det ned med et glas aronia saft. Så er du allerede godt i gang og kan med god samvittighed snuppe en lille snack til middag.

Husk at få rørt dig

Alt efter hvad man laver til hverdag, så kan det være svært at få rørt sig. Det kan være at man arbejder på kontor eller man studerer. I begge tilfælde sidder man ned det meste af dagen. Hvis ikke du har et aktivt job, så brug noget af din pause på at få rørt dig. Det kan være noget så simpelt som at gå op og ned af trapperne et par gange, eller gå udenfor og gå en tur omkring bygningen du arbejder eller studerer i. Det behøver ikke at være så kompliceret.