Få det godt med dig selv og din krop

Det er desværre meget normalt for kvinder at få et forskruet forhold til kroppen. Der er et meget specifikt billede af, hvordan den ideelle kvinde bør se ud, og selvom det billede nu bliver udfordret fra flere og flere fronter, så er det stadig ét, der påvirker mange kvinder.

Oplever du, at du ofte pakker din krop væk i stort tøj? Er du ikke særlig selvsikker, når det kommer til dit udseende? Svaret er ikke et hurtigt fiks, men du kan læse om, hvordan du kan få det bedre med dig selv, her i artiklen.

Det mentale

Mange påvirkes af samfundets forventninger, uanset køn, og det kan være en stor fordel at se på sig selv og finde ud af, hvor problemet egentlig ligger. Som kvinde er du højst sandsynligt blevet fortalt, at du skal være på en bestemt måde, enten fysisk eller psykisk. Det behøver ikke være noget, der er blevet sagt direkte – det kan stadig trænge ind.

Skriv en liste over ”den perfekte kvinde”. Hvordan ser hun ud? Hvordan er hendes personlighed? Kig på listen og tænk over, hvor meget af dét faktisk er essentielt. Hvor meget af det er noget, du faktisk er interesseret i?

Selvreflektion kan være hårdt, især når det ender med en konfrontation af samfundsnormer. Men det er første skridt på vejen mod at få det bedre med den, du er.

Opbyg et bedre forhold til din krop

Der er flere måder, du kan opbygge et bedre forhold til din krop. Små skridt ud af din komfortzone kan gøre en kæmpe forskel, og du kan starte med noget så simpelt som tøj i farver, du ellers ikke ville gå med.

Lingeri er en ting, folk ikke kan se, og som du sagtens kan gå med under dit normale tøj. Det er beregnet til at få dig til at se sexet ud, og du vil opleve, at det kan give dig en helt ny følelse af selvtillid. Køb det her eller besøg din nærmeste butik for at finde noget, der falder i din smag.

Det vigtigste, når det kommer til lingeri og dit udseende, er, at du gør det for dig. Der behøver ikke være nogen, der ser det. Du skal have det godt med dig selv, og det kan sagtens starte indenfor hjemmets fire vægge. Små skridt er stadig skridt, og du skal tage dem i dit eget tempo.