Få en sundere livsstil og smid de overflødige kilo

På trods af øget kropspositivisme, er der stadig mange, der endnu ikke er helt tilfredse med den krop, de har. Det kan være, der sidder lidt ekstra kilo om maven eller på lårene, som man ikke synes så godt om. Er man ikke helt tilfreds, er det heldigvis som regel muligt at gøre noget ved det. Det behøver ikke engang at tage lang tid, før man kan se resultater.

Overvej en kostplan eller sund madplan

Vil man gerne smide nogle kilo, er det ofte det, man spiser, man skal kigge nærmere på. Det kan virke uoverskueligt at skulle lave helt om i den måde, man plejer at spise på og skulle finde på en masse sunde retter selv. Hvis man har det sådan, kan projektet nemt gå i vasken. Der er dog heldigvis hjælp at hente.

Lån opskriftbøger på biblioteket, find gode opskrifter hos yndlingsbloggeren eller prøv en 3 dags kostplan. Så behøver man ikke selv at skulle opfinde det hele, og man kan få hjælp til at lave om i sin livsstil – eller i hvert fald i den mad, man spiser. På denne måde, virker projektet måske lidt mindre uoverskueligt, og der er større chance for succes.

Samtidig kan man med den rette kostplan også være heldig at kunne begynde at se resultater allerede efter kort tid. Hvis man fortsat er god til at følge en kostplan eller finder andre sunde madplaner, kan man ofte også lykkes med at holde den sunde linje, så man ikke tager det hele på igen.

Lav nye motionsvaner

Noget andet, man ofte også skal kigge på, når man gerne vil tabe sig, er, hvor meget man bevæger sig. I de flestes tilfælde er det ikke nok. Alt efter hvor store justeringer, man er klar til at foretage i sin hverdag, kan man dog nemt komme i gang med dette også.

Det er nemmest at holde fast i en motionsvane, hvis man finder noget motion, man synes, er sjovt, eller som man i hvert fald godt kan lide. Det kan være alt fra at cykle, løbe eller svømme en tur selv nogle gange om ugen til at starte på et hold, hvor man også får noget socialt. Det handler blot om at finde det, man har lyst til at gøre og kan overskue.

Kan man i starten kun overskue at skulle gå en tur hver dag, er det også en okay start. Så kan man altid bygge mere på senere.