Fantastiske tilbud til singles day

Der findes efterhånden mange sjove mærkedage, og ofte er man slet ikke klar over de er der. Vidste du eksempelvis, at den 11. november er singles day? Det startede i Kina, og var til for at fejre mennesker der ikke er i forhold. Man kan næsten kalde det en single valentinsdag. Grunden til, at det blev d. 11/11, var fordi 1 står alene. Det har dog spredt sig fra Kina til hele verden, og et moderne land som Danmark der elsker at være med på moden, er ingen undtagelse. De fleste butikker fejrer singles day med knaldgode tilbud. Du kan få et overblik over hvilke butikker der har rabatter på nettet.

Hvorfor handle på singles day?

Det gode ved singles day er, at tilbuddene er lige så gode som de er til Black Friday. Der er dog ikke lige så mange der kender singles day, og du kan derfor med fordel vælge at shoppe den her dag, i stedet for til Black Friday. På singles day er der ikke lige så lange køer, og der er ikke lige så hurtig udsolgt. Hjemmesiderne er heller ikke så besøgte, og der er derfor ikke chance for at de går ned.

Find din næste julegave på singles day!

Dagen ligger så tæt på december, så det er en rigtig god idé allerede at starte juleshoppingen her. Der er typisk aldrig nogen gode tilbud i butikkerne i december, og du kan derfor få alt meget billigere på singles day. Planlæg derfor allerede tidligt hvad du vil købe til folk, og få det hele overstået på en gang. Du kan sagtens bede om byttemærke der holder helt til efter jul, da butikkerne bliver bedre og bedre til at acceptere, at folk er ude i god tid med deres julegaveindkøb.

Forkæl dig selv

Helt ærligt; behøver man nogensinde en undskyldning for at forkæle sig selv? Det korte svar er nej! Især ikke når der er så mange gode tilbud, som der er på singles day. Hvad end du mangler noget til boligen, tøj, skønhed, rejse eller andet, så kan du finde alle muligheder for at forkæle dig selv til en god pris!

Hvilke butikker har gode tilbud?

På nettet kan du finde en oversigt over alle de butikker der har gode tilbud på singles day. Du kan derfor sagtens udforske siden, og allerede planlægge hvad du skal gå efter, når det er singles day. På den måde, går du ikke forgæves!