Gode apps og tilbehør til dig, der bruger iPad

I dag har iPad’en langt flere formål end bare spil og streaming. For i dag kan en iPad fungere som både kalender, arbejds- og organisationsværktøj. Hvis du stadig har til gode at opleve iPad’ens fulde potentiale, så læs med her og få tips til både tilbehør og apps.

Bedre beskyttelse med iPad tilbehør

En iPad er relativt skrøbelig, og derfor er det vigtigt med iPad tilbehør, der fungerer som beskyttelse. Der findes blandt andet iPad tilbehør som et magnetisk cover, der er beregnet til at beskytte for ridser.

Hvis man skal beskytte sin tablet endnu mere med iPad tilbehør, så kommer man ikke uden om skærmbeskyttelse. Det er noget af det vigtigste iPad tilbehør, fordi skærmglasset vil absorbere stød. Med iPad tilbehør fra Av-Cables.dk i form af skærmbeskyttelse og cover får du det meste ud af din iPad. iPad tilbehøret bliver en form for skjold, så du kan bruge iPad’en frit og uden bekymringer.

Bedre opladning 

Hvis du oplever, at din iPad mister strøm hurtigere eller oplader langsommere, så kan det muligvis skyldes et dårligt kabel. Det kan derfor være anledningen til at få anskaffet et nyt iPad USB-kabel. iPad USB-kabler fås i alverdens afskygninger med forskellige længder. Det gode ved et iPad USB-kabel er også, at når den er tilsluttet til en computer, kan man både overføre filer og oplade iPad’en på samme tid.

Apps for sundhed

Uanset køn og alder er det en god idé at dyrke en form for motion hver dag. Hvis man ikke foretrækker at svede i et fitnesscenter, kan man stadig få motion, hvis man bruger træningsapps. Der er blandt andet træningsapps af Nike, hvor man både kan få gratis træning og følge træningsprogrammer. Med andre apps kan man både få gratis træning, samtidig med at man kan følge madplaner for at få en mere balanceret kost.

Apps til at holde budget 

Det behøver ikke at være besværligt at lave et budget. Man behøver ikke længere at lave et Excel-ark, for i dag findes der mange apps, hvor man kan holde styr på udgifterne.

Der er blandt andet den danske app Spiir, hvor man tilknytter sin bank og derfra kan opdele sine udgifter i alt fra indkøb til shopping. Med app’en kan man derfor følge med i, hvor mange penge man bruger på abonnementer eller streamingtjenester hver måned. App’en er også reguleret af Finanstilsynet og ens data bliver ikke solgt videre, så man trygt kan bruge app’en.