Gode råd til din næste kostumefest

Det sker en gang imellem, at man bliver inviteret til kostumefest. Uanset om der er et tema eller ej, så kan det være svært at finde et kostume, som ikke bare er det bedste og billigste online. Hvis du er i bare lidt god tid, så er der mange små detaljer, der kan gøre dit kostume det fedeste til festen.

Giv kostumet lidt ekstra med farvede linser

En af de ting, som mange glemmer, kan lade sig gøre, er at bruge farvede linser. En djævel med røde øjne er bare lidt federe end en med brune. På en eller andet magisk måde kan det hæve niveauet på dit kostume, og det er bestemt ikke hverken dyrt eller besværligt. Hvis det virker lidt uoverskueligt at finde ud af, så kan undersøge mulighederne i en Guide om farvede kontaktlinser.

Prøv en paryk

En anden detalje, der ikke kræver at man putter en finger i øjet, er at købe en paryk. Parykker kan både bruges til at ændre hårfarve, længde og frisure, og de findes i mange forskellige kvaliteter. De mest naturtro parykker i god kvalitet, medfølger oftest en højere pris. Hvis parykken kun skal bruges en enkelt aften eller to, kan det altså godt betale sig at finde en billig en i plastik. Den billige pris gør ikke mulighederne mindre! Der findes såmænd alt fra parykker i sjove farver til parykker med glimmer i.

Hjemmelavede kostumer

Hvis mulighederne er for kedelige og dyre i butikkerne, så kan du altid prøver kræfter med at lave et kostume selv. Du behøver hverken klippe eller sy, hvis du ikke er til det. Det kan være så simpelt som at købe forskellige dele og sætte dem sammen hjemme foran spejlet, og voila! Så har du pludselig et nytænkt kostume med accessories fra Billig Billy, og en lækker kjole fra H&M.