Har corona lukket og slukket festglæden i de danske hjem?

Det seneste år har været hårdt for os alle, for vi har måttet give afkald på alt det, som vi før kaldte for en normal del af vores dagligdag. Vi har fået begrænset vores muligheder for at ses og ikke mindst muligheden for at opleve andre dele af verden.
På trods af det har vi alligevel formået at holde fast i vores nære relationer og alligevel fået vores hverdag til at fungere på bedst mulige vis.

Alle aldre har kæmpet en tapper kamp for at sørge for, at vi kom bedst muligt ud af denne pandemi.
Vi er der ikke helt endnu, så det kræver stadig en kamp for os alle sammen, men har kampen og vores forsøg på at gøre en forskel haft en pris?
Vi ved nok alle, at den store firmafest, der brager ud til midt på natten, nok ikke er den bedste idé lige nu, men er det ensbetydende med, at festen er helt forsvundet?

Kunne vi ikke begynde at værdsætte de små fester noget mere, fejringen sammen med dine forældre, din bedre halvdel eller dine børn?
Behøver arrangementer at være store, fyldt med mennesker og høj musik for at kunne kategoriseres som en fest? Måske kunne man fylde køkkenet med balloner, glimmer og farvestrålende lys på en normal tirsdag. Festartiklerne er som regel kun ét enkelt klik væk, og sider som all4party.dk har helt sikkert det, du skal bruge til hverdagens fest.

Vigtigheden af de små fester

De fleste af os nyder og savner de store fester, de mange mennesker, de mange grin og et utal af bekendtskaber.
Problemet er bare, at i savnet til de store begivenheder glemmer vi helt at fejre de små ting her i livet.
Vi har alle hørt, at livet er en fest, så hvorfor ikke tage det bogstaveligt og gøre hver dag til en lille fest, specielt i denne svære tid vi er i nu?

Fejringen af, at du har haft en god dag, at du er glad og frisk, er nu vigtigere end nogensinde. Vi skal åbne mere op, tillade os at slå os løs i festartiklerne hjemme i stuen – det er ikke kun noget, som hører store arrangementer til.
Vi må ikke glemme festen, som vi holder så meget af, og vi må bestemt ikke holde os i troen om, at et begrænset antal mennesker umuliggør festen. Tværtimod har vi chancen for endelig at feste med vores tætteste og nyde samværet på en måde, vi ikke er vant til.