Har du overskud til at tænke på fremtiden?

Svaret til dette spørgsmål er subjektivt og det vil derfor variere fra person til person og fra branche til branche. Der er både fordele og ulemper ved at gå og tænke på fremtiden og det er med garanti grundet ulemperne – eller måske et generelt underskud på energi – at mange forsøger at minimere tankerne på fremtiden. Når vi nævner ulemper og fremtid i samme sætning, så sætter det formentlig en masse tanker i gang. Lad os beskrive det for dig. Der er utrolig mange mennesker, der lever i en stresset tilværelse, hvor det det daglige overskud allerede er presset til bristepunktet. Det kan f.eks. være grundet stress på arbejdet, det kan være stress fra privatlivet og mange andre årsager, men ikke desto mindre er det en tilstand, som mange oplever og ikke får hjælp til.

Men bare rolig, der er hjælp at hente

Og bare rolig; du er ikke alene og det er helt normalt. Som sagt er der hjælp at hente, men der er et skridt før dette og det er at indse, at du har brug for hjælp. Det er typisk svært, hvis ikke umuligt, at hjælpe personer, som hverken mener at de har brug for hjælp eller ønsker hjælp. Men er du nået dertil, hvor du ønsker at få styr på din fremtid og dine ønsker for fremtiden, så anbefaler vi coaching. Coaching skal ikke sammenlignes med terapi og det er derfor vi nævner, at du bør have styr på dig selv og dine prioriteringer, før du beslutter at kontakte en coach og få styr på din fremtid.

Hvilken coach skal jeg vælge?

Det er et særdeles relevant spørgsmål, som ikke nødvendigvis er nemt at svare på. Når du vælger en coach, så er det en god idé at foretage en grundig undersøgelse af, hvilke der er tilgængelige i dit område og derudover undersøge, om de har speciale inden for nogle særlige områder, som du måske ønsker hjælp til. Digitaliseringen har gjort, at du ikke nødvendigvis behøver at vælge en coach, som bor i nærheden af dig, da mange tilbyder online coaching. Det kan også være, at du måske foretrækker denne metode og i så fald har du mange muligheder, da du ikke bliver begrænset af geografi. Der kan derfor, som en ud af mange, nævnes Coaching København. Her tilbydes coaching som en værktøjskasse.

Og hvad betyder det så?

Det betyder, at du gennem coaching får en masse redskaber, som du kan bruge i din udviklingsproces. Der kan bl.a. være fokus på, hvordan du bedst muligt når de mål, som du har sat dig for fremtiden, da det kan virke som en uoverskuelig proces at gennemtænke alene. Coaching tilbyder altså et værktøj, der ruster dig til den fremtid, som du ønsker.