Pas på dig selv og din krop

Det giver sig selv, at det er rigtig vigtigt, at du altid passer på dig selv og din krop. Det er det, fordi det giver dig ny energi og overskud. Hvis du sætter dig selv til side og kører videre uden at mærke efter, kan du til sidst ikke holde til det længere.

Prøv Body All Mind kropsterapi

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan lære at passe bedre på dig selv og din krop, kan du f.eks. prøve B:A:M, som står for Body All Mind. Det er en kropsterapi, hvor der arbejdes med fysiske psykiske knuder på én gang. I Body All Mind tror man på, at der er en sammenhæng mellem det, du mærker i din krop og føler i din psyke.

Det er en måde, hvorpå du lærer at lytte til din krop og mærke efter.

Lær at holde velfortjente pauser

Alle har brug for pauser en gang imellem. Det kan lyde skørt, for selvfølgelig holder du pauser i ny og næ. F.eks. holder du pause hver dag, når du går på arbejde eller i skole. Men en pause skal nogle gange være mere end det.

Når du skal lære at holde pauser, betyder det, at du skal rydde din kalender helt for en stund og udelukkende lave noget, der gør dig glad og rolig. Du skal give dig selv lov til at lave ingenting nogle gange. På den måde kommer du ned i gear.

Mærk efter hvad du føler

Hvis du hele tiden kører med fuld fart, har du ikke tid til at mærke efter. Nogle gange er det rart at mærke rigtigt efter. Det kan du f.eks. gøre ved at skrive dine tanker ned eller snakke med en, du føler dig tryg ved. Det er sundt at sætte ord på dine tanker.