Sommerens fedeste prints

Tøj er ikke blot en nødvendighed i nutidens samfund, det er mindst lige så meget en udtryksform for mange mennesker samt en industri, der tjener mange penge hvert år. Modebranchen er nemlig hele tiden med til at definere, hvad der er trendy, og hvordan man sæson efter sæson kan klæde sig på forskellige måder. Om lidt rammer sommersæson os her i Danmark, og det betyder, at vores garderobe kalder på fornyelse. En af de tendenser, som har hersket i mange årtiet, er at inkorporere print i sit outfit, og netop det kan du læse mere om lige her.

Vis din vilde side med dyreprint

Hvis du ønsker at hoppe på bølgen, så er dyreprint et af de helt store vindere, når det kommer til at se stilfuld ud. Med for eksempel en leopard kjole, kan du tage inspiration fra dyreverdenen og dermed vise din legende side frem. Det kan være en måde at bryde med dine sædvanlige minimalistiske outfits, men samtidig uden at sprænge skalaen helt. Mange dyreprint findes nemlig i naturlige, jordfarver såsom brun, beige og grøn, hvilket giver looket et mere nedtonet udtryk. På den måde kan man altså tilføre sin garderobe et frisk pust, som samtidig holder fast i en naturlig farvepalette.

Bliv inspireret af naturen

Flora og fauna er nøgleord, når det kommer til print. Fauna dækker over førnævnte dyreprint, og flora er alverdens blomster og planter. Ved at lade dig inspirere af blomsterne og planterne kan du åbne op for et yderst naturligt og fint look. Blomsterprint har ofte et feminint udtryk, som kan være flot til både hverdag og mere festlige anledninger. Desuden kan prints med blade eller træer også være en fin detalje, der vækker associationer til dejlige sommerdage i naturen. Hop derfor i sommertøj med diverse prints for at være med på moden, og leg med forskellige udtryk.