Tag dine veninder under armen, og tag et smut til Odense

Odense

Kender du det, at jobbet og familien tager det meste af din tid? At du ikke længere ses så ofte med dine veninder, som du måske kunne have lyst til? En af måderne at afhjælpe dette scenarie er ved at arrangere en helt særlig tur, hvor du og dine veninder virkelig kan komme tæt på hinanden igen. Her kan det klart anbefales, at I arrangerer en dag eller en weekend i Odense. Og så er der også et helt bestemt transportmiddel, som varmt kan anbefales.

Bestil jeres egen minibus med chauffør

En bus med chauffør er jeres garanti for, at I kommer sikkert frem til jeres destination. Og denne rejsemåde er faktisk særdeles behagelig. Med den følger nemlig en lang række fordele. Komforten er eksempelvis i top, og det er noget rarere at køre med en minibus med professionel chauffør end at køre i tog, hvor I også bliver nødt til at medtænke eventuelle forsinkelser og pladsmangel.

Desuden er der plads til råhygge på vejen. Hvis I bestiller en minibus med chauffør, får I et frirum, hvor I bare kan være jer selv og nyde hinandens selskab. Det er jeres domæne, så længe transporten står på. Det kan være enormt befriende ikke at skulle dele transportmiddel med fremmede mennesker. I får mulighed for at slå jer løs og arrangere transporten på udelukkende jeres præmisser.

Slutteligt er det også en billig og nem løsning. Hvis I kan få fyldt jeres minibus, er det faktisk ikke mange kroner, I hver især skal betale for transporten. Og det tager maksimalt et par minutter at få en aftale i stand. Så længe I ved, hvor I skal hen, og hvornår I skal afsted, tager bookingen af jeres minibus med chauffør ingen tid.

Oplev Odense: Indbegrebet af en kulturby

Odense er en charmerende og hyggelig by, som er kendetegnet ved sine hyggelige brostensbelagte gader og sine mange forskelligartede kulturtilbud. Når I er i Odense, skal I selvfølgelig besøge det nye H.C. Andersens Hus. Et smukt museum, der både er kontroversielt og interessant udvendigt og indvendigt. Her får I det dybeste indblik i H.C. Andersen som person og som forfatter.

Har I brug for afstresning, kan I også bestille en kanotur på Odense Å. Her får I lov at se nogle af de mest idylliske sider af Odense. Udlejningen af kanoer foregår ved det, der hedder Munke Mose. Munke Mose er i sig selv et skønt naturområde, hvor I kan nyde en lille medbragt picnic, hvis I ellers ikke ønsker at spise frokost på en af byens ganske udmærkede restauranter.

I kan også tage på diverse kurser inden for eksempelvis madlavning eller skønhedspleje, og sidst men ikke mindst er der en række fysiske aktiviteter at tage sig til som eksempelvis Bumperz Fodbold eller Waterballz. Odense er altså en by, der byder på lidt af hvert og et ideelt sted at tage hen med dine veninder, hvis I har brug for at tilbringe kvalitetstid sammen i nye omgivelser.