Det er ved at være tid til en Girls’ Night

Corona er ved at have hængt over vores hoveder længe. Nu hvor det er ved at være overstået, så er det vidst ved at være tid til at invitere alle veninderne over til en Girls’ Night!

Vil du gøre noget ekstra ud af det, så er der en masse ting til festen, du skal have fat i. Det kan for eksempel være en fed ide at købe en masse pynt – og det skal selvfølgelig være pink! Du kan købe guirlander, balloner og bannere til at hænge op over det hele. Nu er det ved at være lang tid siden, man har kunnet holde en fest, så derfor skal det også gøres rigtigt! Masser af pynt er derfor et must for at skabe den fedeste Girls’ Night stemning.

Så er der selvfølgelig også brug for bordpynt. Til dette kan du også få masser af pink pynt. Det kunne være glimmer, servietter, sugerør, konfetti og en bordløber. Der skal være knald på farven pink over det hele, så I virkelig kan fejre, at I endelig har Girls’ Night.

Så kommer vi til maden. For I skal vel også have lidt at spise. Vil I køre videre i det pink her, kan I for eksempel lave rodfrugtemos. Ved at bruge rødbeder i mosen, får den en flot pink farve. Hertil kan I lave en lækker, rosa bøf, lidt salat og en lækker sovs. Så kører I farven videre i maden også.

Så er der cocktails. Lækre cocktails er vigtige til en Girls’ Night – og disse kan også laves i pink. I kan lave Pink Vodka Lemonade Cocktails, Jordbær Piña Coladas, Pink Gin & Tonic, Love Potion Vodka Cocktails, og selvfølgelig den klassiske Cosmopolitan. I kan bare google opskrifterne, så I kan handle de rigtige ingredienser ind.

Uanset hvordan I vælger at holde jeres Girls’ Night, så er det vigtigste, at I hygger jer! Skru op for noget musik, dans, spil nogle spil – og hav det fedt!