Sådan gør du havearbejdet til en dans på roser

Stræber du efter i denne sommervarme at gøre havearbejdet en smule nemmere at tage sig sammen til? Da er du kommet til det helt rette sted, for her i artiklen får du tips til lige præcis det: Hvordan du gør havearbejdet mere overskueligt og finder de nemme løsninger, uden at kvaliteten forringes.

Haveslange opruller

Når den bagende sol ikke vil slippe, og regnen ikke vil komme, kan du blive nødt til at finde haveslangen frem til en omgang havevanding for at redde dine elskede og kærkomne planter. Græsplænen er for mange noget, der absolut ikke må tørre ud for nogen pris, da den er supervanskelig at genopbygge i samme pæne orden. Problemet med haveslangen er desværre bare, at den kan ende i et stort kaos, hvis ikke den rulles ordentlig ud. Det er nemlig en lang slange, som ikke naturligt lægger sig pænt, så dit arbejde bliver lettere at udføre. Med en haveslange opruller vil dette problem ikke længere være et, du skal kæmpe med. Du kan finde tests af sådanne og meget andet på https://forbruger-guide.dk/. En haveslange opruller kan både udrulle og oprulle din haveslange, uden at den ender på jorden i et gigantisk rod uden hoved og hale. Det vil spare dig for det store oprydningsarbejde og hjernebryderne i den fugtige(eller tørre) hede.

Alternativer til maset

Den ultimative løsning, hvis du simpelthen ikke magter havearbejde længere, er enten at hyre en gartner/havemand, lave hele haven om til en flisebelagt terrasse eller at flytte i lejlighed. I en lejlighed vil du i visse tilfælde dog stadig skulle slå græs med jævne mellemrum. Med en gartner eller havemand vil du skulle betale, men til gengæld altid have en nydelig have uden selv at skulle have rørt en finger. Med en flisebelagt terrasse i stedet for en have vil du kun skulle fjerne ukrudt mellem fliserne.