De fedeste statement pieces til din indretning

Vil du gerne skabe lidt forandring i indretningen her i 2021? Vi har her samlet nogle af de fedeste statement pieces, som du nemt kan inddrage i dit eget hjem.

Store planter

Planter har i de sidste par år været en stor del af den danske indretning – især fordi vi er vilde med den naturlige indretning. Vi vil gerne have planter overalt. Der er derfor i år ikke kun fokus på planter, men i høj grad fokus på de store planter. Det kan f.eks. være palmetræslignende, grønne planter. En stor plante kan virkelig binde et rums indretning sammen – især hvis der måske er tale om en ellers lidt kedelig indretning. Det er derfor i dag meget populært at inddrage en stor, grøn plante i soveværelset. Det er et fedt statement piece, som samtidig inddrager den naturlige indretning i hjemmet på den bedst mulige måde.

Plankebordet

Ligesom sofaen er samlingspunktet i stuen, så er spisebordet samlingspunktet i enten spisestuen eller køkkenet. Der er her, man som familie samles efter en lang dag for at nyde et lækkert måltid mad sammen. Det er her, man i løbet af hverdagen tilbringer tid sammen med familien. Spisebordet har derfor stor betydning for familien. I de sidste par år har der derfor været et opgør med de kedelige møbler fra bl.a. Jysk og IKEA og været større fokus på unikke spiseborde, som kan tilpasses familien. Her er plankebordet øverst på listen – og det er i høj grad fordi et plankebord kan designes og tilpasses helt ned til mindste detalje, fra træsort til bordben. Det er den perfekte mulighed for at skabe et unikt og hjemligt køkken (eller spisestue), som passer til alle familiens aktiviteter. Se mere og design dit eget plankebord her: https://planke-bord.dk.

Belysningen

Belysningen er noget af det, der er blevet nedprioriteret i boligen i de seneste par år. Belysningen har udelukkende haft til formål at lyse mørke områder op, og der har ikke været den store fokus på æstetik, men mere fokus på funktionalitet. Det er dog noget af det, som er ved at ændre sig i den moderne indretning. Lamperne er ikke længere kun funktionelle; de er i høj grad også blevet en integreret del af indretningen. Det er nu æstetikken har taget over. Vi ønsker ikke længere at have en kedelig hvid pendel fra IKEA hængende over spisebordet. Vi vil gerne have fokus på lamper – og det gør vi på mange forskellige måder. Én måde er ved at fokusere på mere retro lamper sin f.eks. PH-lamper eller lysekroner. Andre igen vælger at opsætte flere af den samme lampe for at lave en slags belysningskunst. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.