Så meget lys bør du indrette med over spisebordet

Spisebordslampe i spisestuen

Hvis du skal i gang med at indrette din spisestue, så er der noget, der er meget vigtigt: og det er belysningen. Der er mange, der tænker på, at spisebordet er det mest vigtigste. Det er klart, at det også ville være udfordrende at have en spisestue uden et spisebord, men det er nu også vigtigt, at man har en god belysning. Men hvordan og hvor meget lys bør man anrette med over spisebordet?

Find din stil

Når du skal ud for at finde lamper til hjemmet, så handler det langt fra kun om, at du skal finde noget, der giver lys. Lamper er også en stor del af indretningen i hjemmet. Heldigvis kan lamper se ud på mange forskellige måder, så du kan med garanti finde spisebordslamper til dit hjem, der passer til din personlige stil. Det kan f.eks. være, at der er nogle bestemte farver, som går meget igen hjemme ved dig? Så kan det være oplagt, at du finder lamper, der passer ind til dette.

Pas på med for meget lys … eller hvad?

Det er klart, at man kan have brug for forskellige former for belysning i forhold til, hvad vi laver. Det er f.eks. klart, at vi gerne vil have et skarpt og naturligt lys, hvis vi skal tage makeup på eller male et billede. Men det kan hurtigt tage noget af hyggen fra en god middag, hvis man alle skal sidde i skarpt lys og observere hinanden. Derfor kan det være en god idé, at du tænker over ikke at hænge alt for meget lys over spisebordet … med mindre …

Med en lysdæmper til spisestuen er det hele muligt

Men det kan naturligvis også være, at du gerne vil have muligheden for at have andet end middagslys over spisebordet. Det er jo faktisk en mulighed, at det også er her, der bliver siddet med et lille spejl, når makeuppen skal lægges. Er man en kreativ sjæl, kan det også være, at man sidder med flere forskellige projekter ved spisebordet, hvor det er en stor fordel at have det rette lys. Så kan det være en rigtig god mulighed at få en lysdæmper til spisestuen. Så kan du nemlig selv justere lyset, så det passer til den stemning, der skal være i rummet. Lyset på gerne være lidt dæmpet, når man har en hyggelig middag med sine venner.