Tre idéer til en god hyggekrog

En god hyggekrog kan gøre underværker for boligen. Og så kan den gøre underværker for dig. For med en god krog til afslapning og velvære slipper du lettere af med hverdagens stress og jag. Alle kender følelsen af at komme hjem fra en travl dag, smide skoene og slå benene op. Forestil dig hvor meget bedre den følelse ville være, hvis det var i din helt egen oase af afslapning! Vi bringer her tre gode idéer til en fin hyggekrog i hjemmet.

Et sted at hænge ud

De fleste kender den afslappende fornemmelse af at dase i en hængekøje. Og hvorfor egentligt ikke bringe den følelse ind i hjemmet?

En hængekøje tilbyder en lækker form for afslapning, hvor du endda kan udstyre den med puder og tæpper, så du rigtig kan hygge. Desuden udgør den et flot designelement – i hvert fald hvis du får den bestilt i nogle flotte farver. For husk på! Der findes mange former for hængekøjer, som minder om den solferie, vi alle savner for tiden.

Flad ud

Hvis du ikke er så meget til at hænge, hvorfor så ikke få nogle gode sækkestole ind, så du kan indrette dig på gulvet? Sækkestole er vildt komfortable og med et lavt bord ved siden af får du hurtigt en lounge-stemning, som er forrygende. Med en ekstra sækkestol bliver det også let at dele oplevelsen af området i selskab med en god veninde.

Barhjørnet

En tredje måde at indrette en praktisk og hyggelig krog på er ved at opstille et flot højbord. Et højbord med et par barstole er et bredt anvendeligt setup, hvor du både kan sidde og nyde en drink med en god veninde, have en arbejdsstation eller dedikere det til afslapning.

Med lidt lækre blomster på bordet, blomster og evt. vægkunst får du let skabt en ramme, der er super hyggelig. Da det desuden er muligt at skubbe barstolene ind under det høje bord, behøver løsningen heller ikke at fylde alverden.