Sådan indretter du dit eget walk-in-closet

Drømmer du om at have et sted, hvor du har overblik over alt dit tøj, og hvor det er nemt at sammensætte et flot sæt tøj? Så skal du overveje at indrette dit eget walk-in-closet. Når du har et walk-in-closet, er det langt lettere at se, hvad du egentlig har af tøj. På den måde får du også brugt alt det tøj, som normalt ligger gemt væk bagerst i dit skab.

Lav et overskueligt reolsystem

Der er flere muligheder, når det handler om at indrette et walk-in-closet. Det afhænger nemlig af, hvad du foretrækker. Kan du bedst lide nogle reoler med masser af hylder, hvor der er plads til at lægge tøj? Eller foretrækker du bøjlestænger, så du har mulighed for at hænge dit tøj op på bøjler?

Det kan også være, at du i virkeligheden foretrækker en kombination. I hvert fald handler det om at finde på en løsning, hvor der er plads til alt dit tøj, uden det kommer til at ligge for meget oven i hinanden.

Find et stort spejl

Når du står og vælger tøj i dit walk-in-closet, så er det helt essentielt med et godt spejl. Det er der, du har en chance for at se, om dit tøj spiller. Det er en fordel at vælge et helkropsspejl, så du ser hele dit outfit på én gang.

Desuden er det en god idé, hvis du leder iblandt spejle med lys. Det gør det nemlig endnu nemmere at se dit tøj.

Vælg en god lampe

God belysning er vigtigt på ethvert walk-in-closet. Det er nemlig en god belysning, der gør det nemt for dig at se alt dit tøj. En god belysning er en belysning, der hverken er for kold eller for varm. Det handler nogle gange om at få noget forskelligt, før du finder den rigtige.