Bliv klar til sommeren

I løbet af en lang sommer skal man nok ende ud med at få en god glød, men dette tager sin tid. Hvis man ikke har tålmodighed nok og gerne vil se brun og sommerlig ud, når bikinien påtages første gang, kan man kaste sig over den bedste selvbruner i test.

Sommerens muligheder

Man kan vist ikke komme udenom, at sommeren åbner op for en masse muligheder. Ikke mindst, åbner den op for en masse udendørs aktiviteter, som man har holdt sig fra i løbet af den lange og kolde vinter. Helt åbenlyst handler det i høj grad om temperaturen, der er steget, og som nu gør det muligt at opholde sig udenfor uden at påføre sig en masse lag for at holde varmen. Det andet element er lyset. Nu er dagen blevet længere, så derfor har man også flere lyse timer i døgnet, man kan bruge udenfor. Lyset leder op til mere aktivitet, hvorimod man kan have tendens til at blive træt og uoplagt, hvis solen ikke er fremme. I løbet af sommeren kan man fx hive alle sine venner med på en god gammeldags kanotur, man kan holde bålaften, eller man kan kaste sig i havet og mødes til et spil kort i sandet.

Hvil i din krop

Sommerens stigende temperatur leder også op til, at man skal aftage nogle af de mange lag, man har været vant til at have på. Selvom den danske sommer er ustabil, og man ikke kan være garanteret høj sol dagen lang, så vil der være dage, hvor stranden kalder. For nogle er det det mest naturlige at iføre sig badetøjet og hoppe ud i bølgen, men for andre kan denne del af sommeren være en smule grænseoverskridende. Det kan være, man ligger på strandtæppet og kigger på sidemanden, der tydeligvis har trænet op til bikinisæsonen, hvorefter man suger maven ind og tænker over positionerne, man ligger i. Hvis man elsker sig selv og hviler i sin egen krop, vil det skinne ud til alle, at det er situationen. Det hele handler om, hvordan man bærer sig selv, og dette vil skabe genklang hos andre omkring en.

Det er ikke enten-eller

Det er vigtigt, at det ikke er usikkerheden omkring kroppen, der skal afholde en fra alle de mange sjove strandture. Dette er rationelle tanker, men det er også en synd og en skam, hvis man udebliver fra alle de gyldne øjeblikke. Der er ikke en fast formel, der hedder, at kvinder skal være iklædt bikini og mænd badeshorts. Hvis man fx har det federe med at have en stor t-shirt og et par badebukser på, kan det være, at det er løsningen, så man ikke føler sig så blottet. Man kan altid finde et kompromis, der kan opløfte en.