Løb som de kendte

Vil du løbe som de professionelle, så vælg On Running

Løbesko med oprindelse i Zurich i 2010 med ideen om at slå sig på verdens løbesport. On er den dag i dag et af de helt store mærker i løbesporten og har bredt sig til hele verden.
Den professionelle atlet Olivier Bernard med hele 3 duathlon verdensmesterskaber i bagagen, og hans venner David Allemann og Caspar Coppetti har sammen formået at revolutionere løbeskoen.

Vil du løbe farverigt og godt så vælg Skechers

Ligegyldigt om du er top atlet, eller bare vil ligne en, kan Skechers levere de ultimative sneakers.
Skechers er funktionelle, trendy og behagelige løbe og træningssko som anvendes af motionister til både fritid og konkurrence.
Mange af danmarks og verdens kendte sportsstjerner bruger Skechers ved elite marton.

Vil du løbe billigt så vælg Adidas

Lige meget hvor alvorlig din sport er, kan Adidas være med, og har været det i hele 65 år. Et af de mest kendte brands til sports fodtøj grundlagt af Adi Dassler.
Adidas har i mange årtier indsamlet viden om sports teknologi så de kan være med helt i front, med nyeste teknologi.

Se mærkerne og andre udvalgte sneakers her.

Sneakers generelt

De første sko med gummisåler blev produceret i England, hvor overdelen var lavet af lærred. Skoene var meget lettere end og blev hurtigt populære til især tennis, da de havde et meget bedre greb på græs og grusbanerne. Gummiskoene var meget bedre til at absorbere stød end de traditionelle sko, så man så dem for første gang brugt til de Olympiske leje i 1924. herefter blev de oprindelige sneakers brugt til stort set alle sportsgrene.

Den da i dag er sneakers ikke længere forbeholdt sport eller fritid, men er et modefænoment, og mange sneakers brands udvikler også smarte sko, som bestemt ikke er beregnet til løb eller nogen anden sport. Der er sneakers i alverdens materialer, med lak, glimmer og metaldele som er smarte til stort set alle outfits, og de sidste mange år er de også flittigt brugt til både kjoler og nederdele, til fest og til hverdag.