Den kemifri madkasse fra Yumbox

De fleste forældre kender til problemet, når deres guldklump ikke spiser nok i løbet af dagen. Barnet kommer ofte hjem med en fuld madkasse, enten fra børnehaven, institutionen eller skolen. Med de kemifri madkasser fra Yumbox vil barnet med garanti finde madpakken ekstra appetitlig, og ikke mindst overraskende.

Barnet får dermed sund kost med en bred variation af det forskellige mad. Barnet vil få en større appetit, da madkassen er inddelt i rum, så det bliver mere overskueligt for den lille, og ikke mindst appetitligt. Barnet kan dermed få en næringsfuld madpakke med han eller hendes ynlingssnacks, dermed bliver madpakken hurtigt et hit i hverdagen.

Madpakken gør hverdagen en tand nemmere for forældre, da madpakken fra Yumbox gør det nemmere for forældrene at sammensætte de forskellige snacks til barnet. Forældrene kan sammensætte de fineste farvekombinationer i madpakken, så det bliver mere appetitligt for barnet. Derudover kan selv den helt mindste benytte madpakken, da den er nem at betjene, uden hjælp fra voksne. Madkasserne vil i den grad få barnet til at spise med øjnene, inden det er frokosttid.

Kemifri madkasse der giver appetit til hver en tid  

Har du længe været på udkig efter en madpakke, der får barnet til at have den største appetit til hver en tid, så vil madpakkerne fra Yumbox falde lige i din smag.

Madpakkerne er perfekte til at have med i daginstitution, SFO, børnehave, skole osv. Derudover er madpakkerne den oplagte mulighed til udflugten, da maden ikke bliver blandet sammen, inden det er frokosttid. Pga. de smarte rum i madkassen kan man spare på stanniol og ikke mindst sølvpapir. Dermed bliver madpakken hurtigere at lave i de travle hverdage. Med madkasserne fra Yumbox kan barnet selv vælge han eller hendes yndlingsfarve, da de er designet i en række flotte og unikke farver, der til hver en tid vil vække opsigt hos barnet.

Fordelene ved disse funktionelle madpakker fra Yumbox er, som sagt at de giver barnet en god appetit, pga. inddelingen af rum i madpakken. Derudover er madkasserne helt kemifrie, så forældrene med god samvittighed kan give deres barn en madkasse fra Yumbox til hver en tid. Madkasserne er 100 procent frie for kemikailer. De er dermed også frie for BPA og phthlater, dermed er der ingen grund til bekymringer fra forældrene side.

  • Madkasserne fra Yumbox er 100% kemifri
  • Madkasserne er fremstillet af ABS plast
  • Indsatsen af madkasserne er fremstillet ud af tritan plast
  • Madkasserne er fri for BPA og phthlater
  • Madkasserne er enten delt i 6 rum eller 4 rum

Særligt vigtigt med næring til børn

Det er særligt vigtigt med god næring til barnet, da næringen har en afgørende betydning for barnets vækst og trivsel. Et tilstrækkeligt fedtindtag er særligt vigtigt for de mindre børn, da de har et højt behov for kalorier, og derudover spiller fedtindtaget en særlig rolle ift. hvordan barnet vokser og udvikler sig optimalt.

Det er særligt vigtigt for barnet at få en sund kost gennem varieret mad.

Barnet har især brug for energi gennem sin kost, da børn udvikler meget i denne alder, og ofte bevæger sig hele dagen. Det vil til hver en tid være en god ide, at give barnet små måltider af gangen, da det ofte af besværligt for små børn at spise store måltider af gangen. Hvis barnet dermed har mulighed for at spise tilstrækkeligt, hvis den skønne mad bliver serveret over flere små måltider, så vil det til hver en tid være en god ide. Børn har ikke altid den største appetit, når tallerken eller madpakken er fyldt op, dermed virker det hele uoverskueligt for barnet. Dermed er det særligt vigtigt at servere mad i overkommelige portioner til barnet på en appetitlig måde. Dermed er alle madkasserne fra Yumbox den bedste løsning for barnet med en mindre appetit, det hele bliver hurtigt en leg med madkasserne fra Yumbox.