Hvad er billeasing?

Er du i øjeblikket på udkig efter en bil, som vil passe dig og din situation bedst, bør du læse videre. Det er ikke sikkert, du har råd eller lyst til at købe en bil med fuldmagt, selv hvis det er nemmest at overskue. Hvis det er den situation, du står i, er du garanteret allerede stødt på leasing, men det kan være svært at forstå.

Vælg et kvalificeret leasingfirma

Først og fremmest handler det om at finde et leasingfirma, hos hvem du kan lease din bil, så du og resten af familien kan skabe minder i den. Et bud er perbcars.dk. Perbcars.dk er en virksomhed, der forhandler et bredt udvalg af biler via leasing. De har over 50 års erfaring, hvilket betyder, at du kan forvente kompetence, rådgivning og professionalitet på højt niveau. Inden for leasing er der to måder, hvorpå man kan ende en leasingperiode, hvilke er hver sit resultat af de to måder at lave en leasingaftale på: finansielt og operationelt. Du kan læse mere om den operationelle her.

Bilen er dit ansvar

Det rækker selvfølgelig ikke kun at vide, hvad en operationel leasingaftale er; Den finansielle skal der også være styr på. Med en finansiel leasingaftale er bilen i høj grad dit ansvar både i og efter leasingperioden. Mens perioden er i gang, er det dig, der skal betale for drift, vedligeholdelse, uforudsete udgifter, ejerafgift osv. Det er, ligesom hvis du købte en bil på afbetaling, men forskellen er, at du ikke længere skal betale af, når leasingperioden er overstået. Dermed kommer du ikke til at betale for hele bilen, forårsaget af at du ikke kører i den for evigt. Det er den billigste leasingaftale, og desuden er det dit valg til sidst, hvorvidt du vil genlease bilen, bytte den ud med en anden, sælge den eller købe den til en lavere registreringsafgift end ellers.