Det bedste aktivitetslegetøj til små børn

Det bedste aktivitetslegetøj til små børn

På Little Happys hjemmeside kan du finde et stort udvalg af aktivitetslegetøj. Aktivitetslegetøj kan være super smart at inddrage i hverdagen, da det er med til at træne barnets motorik. Find barnets aktivitetslegetøj her www.littlehappy.dk/aktivitetslegetoej. På hjemmesiden kan du finde mange forskellige aktivitetslegetøj, fra kendte mærke som Filibabba, bObles osv.

Hos LittleHappy er det vigtig for dem, at deres produkter er i høj kvalitet og har et godt design, derfor er alle brands nøje udvalg. Det gør de for at sikre kunden den bedste oplevelse, når de handler hos dem. Little Happys populære aktivitetslegetøj er Filibabba legetæppe, som er perfekt til de mindre og boldbassiner som matcher alle aldre.  

Find det bedste aktivitetslegetøj hos LittleHappy 

Du kan finde det bedste aktivitetslegetøj hos LittleHappy. Filibabbas legetæppe er super god til de små, fordi den skaber et god område hvor barnet kan lege. Bilibo er en motorik-skal som er super sjov at lege med. Bilibo kan bruges på mange forskellige måder fx som en snurretop. Boldbassinerne hos LittleHappy er også et must-have, hvis barnet elsker bolde og har massere af krudt.  

  • Filibabba legetæppe: Legetæppet fra Filibabba er en favorit hos de små. Legetæppet er multifunktionel, og skaber det bedste legeområde for barnet. Tæppet kan aktivere barnet dagen lang, da den både skaber et område hvor barnet kan lege med biler, barbie eller klodser, men den skaber også et underlag som barnet kan øve sig i at gå eller kravle på. Hvis barnet skulle vælte på underlaget, vil han/hun ikke komme til skade.

  • Bilibo: Bilibo er en motorik-skal som kan bruges på mange forskellige måder. Den kan fx bruges som en snurretop, barnet skal bare sætte sig i skallen og begynde at dreje. Bilibo er en super sjov skal, hvor det kun er fantasien som sætter en grænse for legen

  • Boldbassin: Et boldbassin er super sjovt at lege i. Det er det perfekte aktivitetslegetøj til børn som elsker at kaste med bolde og som har meget energi. Når barnet kaster med boldene i boldbassinet får han/hun trænet sin motorik, kaste- og gribebevægelser.

Træn barnets motorik med aktivitetslegetøj

At træne barnets motorik med et aktivitetslegetøj er super smart. Det er vigtigt at barnet får trænet sin motorik i en ung alder. Hvis barnet har dårlig motorik kan det påvirke dem helt ind i teenage- og voksenlivet.

Børn med dårlig motorik har tit svære ved at koncentrere sig og føler ofte ubehag ved berøring. Børn med god motorik er god til at forme sociale relationer og er mere åbne som person.

Mange synes at det er svært at få trænet barnet motorik, men bare ved at bruge et aktivitetslegetøj til hverdag vil kunne forebygge dårlig motorik. Hvis man så samtidig kan finde et aktivitetslegetøj som barnet synes er sjovt er det en win-win situation.