Sådan sørger du for at få den bedste sidste skoledag

Sidste skoledag er en uforglemmelig dag, der fortjener at blive fejret med fuldt skrald. Der kastes karameller til de yngre klasser, spilles fodbold, rundbold eller andet mod lærerteamet, og man ser sine kammerater udklædte i anledningen. Det er en dag, som man gennem hele sin skoletid ser frem til.

Kostumerne

Noget af det mest fremtrædende ved sidste skoledag er kostumerne. Det er sjovt at se, hvad alle andre har fundet på. Samtidig glæder man sig til at vise sit eget kostume frem. Måske har du endda arrangeret at have matchende kostumer med dine bedste venner? Uanset hvordan dine planer ser ud, er et sidste skoledag kostume essentielt. Det kan du få gode råd omkring på kostumeguiden, der også guider om alle mulige andre kostumer.

Karamelkastning

Udover kostumerne glæder de fleste unge mennesker sig til at købe massevis af karameller for at kaste dem ind i skolens klasselokaler til de spændte børn. Børnene glæder sig typisk også ustyrligt til at fange karamellerne med deres cykelhjelme og bare hænder. Et godt råd er at købe karamellerne ved grænsen. I Tyskland er slik nemlig som bekendt billigere end i Danmark. Derfor kan du med rette huske at købe karameller med, næste gang du og familien kører til grænsen for at genlagre slik og andet.

Træn op til kampdagen

Mange skoler arrangerer en sportslig kamp mellem lærerne og eleverne. Nogle steder er det en fodboldkamp, andre steder rundbold. Det kan også være noget helt tredje. På mange skoler øver man også sportsgrenen med eleverne op til, så alle er i træning. Alligevel vil det være hyggeligt selv som elev at invitere til for eksempel en rundboldtræning. Det vil styrke sammenholdet i den sidste tid og give jer et par sene minder sammen. Desuden vil det forøge jeres chancer for at sejre over jeres modstandere.