Venter du en lille ny? Indret et sødt børneværelse

Hvis du går og venter en lille ny, er du garanteret både spændt og utålmodig. Det kan sagtens være rigtig svært at vente, så derfor er det rart at finde på noget, som du kan bruge tid på at hygge dig med indtil den store dag.

Du kan f.eks. begynde at indrette et sødt børneværelse.

Find de nødvendige møbler

Dit barn har ikke nødvendigvis brug for sit helt eget værelse fra start, men det er alligevel hyggeligt at gå og bruge tid på. Derfor gør det ingenting, at du begynder på det i god tid.

Du skal først og fremmest finde ud af, hvilke møbler der er nødvendige at have. Det gælder f.eks. en seng, et puslebord, et tøjskab- eller kommode m.m. Det kommer helt an på, hvad du mener, der er brug for. Møbler til et børneværelse finder du mange forskellige steder, så det er bare at gå på jagt efter nogle, der falder i din smag.

Indret med nogle fine farver

Det hyggelige ved et børneværelse er, at du kan gå lidt mere amok med farver og mønstre, end du måske normalt gør. Det gør nemlig ikke noget, at der er farver på vægge og møbler f.eks. Det er kun med til at gøre det mere sødt og hyggeligt. Hos Sebra finder du både møbler og andet interiør i fine farver, der pynter på ethvert børneværelse. Shop her hvis du er nysgerrig på deres udvalg.

Skab en behagelig stemning

Et børneværelse skal være behageligt og indbydende. Der findes forskellige elementer, der er gode til at skabe netop den stemning. Du kan f.eks. finde et tæppe, der gør det mere behageligt at gå på gulvet. Det er med til at give en rolig og varm stemning. Det samme gælder med lange gardiner eller behageligt sengetøj og puder.