Guiden til dig, der skal planlægge en konfirmation

Når man har et barn som pludselig skal konfirmeres, er det jo en stor milepæl i deres liv. De fortjener derfor også en dag, som de ikke vil glemme. Hvis det er dig, som skal planlægge denne konfirmation, kan det måske føles som en stor opgave. Det kan det nok til tider også godt være. Det handler bare om at tage tingene en ad gangen, og ikke stresse for meget, selvom der er meget, som skal planlægges. For eksempel skal du have fundet nogle, som kan hjælpe med at lave maden til konfirmation.

Tag tingene stille og roligt – vær i god tid

Når du skal i gang med at planlægge denne konfirmation, er det en god ide at tage tingene stille og roligt, så der ikke er noget, som er forhastet. Det er derfor også en god ide at være i god tid med det hele.

Det er for eksempel super træls ikke at kunne få nogle gode lokaler, fordi alt allerede er booket. Prøv derfor så vidt som muligt at have styr på tingene i god tid. På den måde vil det være nemmere at skulle planlægge de mindre ting, når der allerede er styr på de ”store” ting.

Husk at nyde dagen

Selvom det kan være lidt stressende at have overblik over det hele på konfirmationsdagen, så er det altså vigtigt at du lige stopper op og husker at nyde det. Det er nemlig bare en helt speciel oplevelse, og noget, som man kun oplever en gang i livet.

Det er en god ide at tage en masse billeder hele dagen – du kan eventuelt hyre en fotograf, så der er nogle, som tager en masse billeder for jer. På den måde har i noget at se tilbage på, så i kan huske dagen i fremtiden.