Prioritér den gode familiedynamik

Et godt familieliv er svært at definere præcist, fordi det findes i så mange forskellige former. Der er dog et par fællestræk for de fleste velfungerende familie: tid til hinanden og kærlighed. Kærlighed er en selvfølge, og den afspejler sig i dagligdagen i alle de små gerninger.

Få åbnet din teenagers øjne

Tiden er en helt anden dimension end kærligheden. Den er noget, der skal prioriteres. På www.madling.dk finder du inspiration til din families kommende ferier. I ferien er vi tvunget til at være sammen, og det er som oftest en positiv konsekvens af systemet, vores samfund er opbygget af. Børn, især teenagere, er nemlig til tider besværlige at få til at tilbringe tid med resten af familien. Deres liv er fyldt med en masse andre ting og begivenheder, som i deres verden nemt kan synes vigtigere og sjovere end familien.

En billig ferie er ikke lig en dårlig ferie

Spørgsmålet er bare, hvad man skal spendere sin ferie på. Det er en mulighed at blive liggende derhjemme på sofaen med en serie i tv i en hel uge. En anden mulighed, som vil være mere givende og mindeværdig, er at opleve noget. Nogle stopper allerede der, fordi de opfatter oplevelser som noget, der skal koste penge; men det behøver de ikke være. I kan for eksempel bare tage på en lille familieudflugt til et skønt naturområde i nærheden.

Verden er stor

Har I planer om at bruge jeres samtidige ferie på at rejse, er der masser af valgmuligheder. I behøver ikke tage ud af landet, hvis det er for fjernt eller dyrt. Danmark er nok et småt land, men kedeligt er det ikke. Ved første øjekast er her måske ikke så meget andet end huse, industri og lidt skov hist og her. Men her er faktisk ufattelig mange camping- og naturoplevelser. Det kan du undersøge nærmere på bloggen og internettet.