3 frisurer du kan lave med et glattejern

Har du et glattejern, du ikke får brugt så meget? Eller vil du gerne lære at blive mere kreativ, når du styler dit hår? Så får du her inspiration til forskellige frisurer, du kan lave med dit glattejern.

Glat dit hår og undgå frizz

Hvis du har nogle bølger eller frizz i dit hår, som du har svært ved at styre, så er et glattejern en stor hjælp. Du kan bruge dit glattejern til at tæmme dit hår, så det sidder, som du ønsker.

Du kan altid opnå et stilrent look, hvis du glatter dit hår. Det tager ovenikøbet heller ikke forfærdelig lang tid. Du kan gøre dit hår endnu mere lækkert at se på ved at bruge en hårolie efterfølgende.

Desuden altid en god idé at bruge en varmebeskyttende spray, inden du glatter dit hår. Det kan nemlig beskytte dit hår mod varmen, så det ikke tager lige så meget skade.

Hvis ikke du har et glattejern, så kan du f.eks. overveje at vælge et glattejern ghd.

Lav bølger og tekstur i dit hår

Hvis du er vild med det look, dit hår får, når du har været i vandet på stranden, så kan du nemt genskabe det look selv. Du kan nemlig få en saltvandsspray til dit hår, der netop giver bølger og tekstur, som når du har været på stranden.

Du kan lave mere fald i håret ved hjælp af dit glattejern. Hvis du tager enkelte totter rundt omkring og roterer dit glattejern, imens du kører det ned over dit hår, vil det give nogle fine bølger.

Krøl dit hår uden et krøllejern

Det er ikke nødvendigt med et krøllejern for at få en flot frisure med store krøller. Det kan du nemlig sagtens lave med dit glattejern.

Det kræver blot lidt øvelse, men så snart du har styr på det, går det rigtig nemt.