Naturlig, allergivenligt makeup med Miild

Miild er et dansk skønhedsmærke, som laver AllergyCertified skønhedsprodukter. Alle deres produkter er både AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT, så du er sikret noget allergivenligt makeup.

Miild makeup er perfekt til at skabe et flot og naturligt look. Der er ikke meget farve, der springer i øjnene i deres makeupkollektion, men det er helt perfekt til nogle virkelig, flotte og naturlige looks. Du kan derfor lave meget nedtonede looks og brunlige smokey eyes, med Miild produkter – lige hvad du har lyst til.

Deres foundation er lavet på mandelolie, sheasmør, jojobaolie og macademiaolie. Dette giver en naturlig og plejende foundation – helt uden allergener. Der er dog desværre ikke så mange forskellige foundations, så det er ikke alle hudfarver, der vil kunne bruge den. Men så er det heldigt, at man kan få så meget andet. Miilds bronzer, blush og highlighter giver en virkelig flot glød og finish til ethvert look. De fås i flere farver, så der er noget for de fleste og til de fleste looks. Bronzeren er perfekt til at give dit ansigt mere form, farve og glød, mens de forskellige blush kan give noget flot farve til dine kinder. Highlighteren er med til at give dit look mere glød og giver et ungdommeligt udseende.

Øjenmakeup har Miild selvfølgelig også til at lave et flot og naturligt look. Øjenskygge, eyeliner og mascara findes i forskellige former og farver, så du kan lave flere forskellige looks. Og med disse kan du lave mange forskellige looks med naturlige farver.

Derudover har Miild selvfølgelig også facial mist, serum, facial oil, cleaning gel og ansigtscreme, så du kan få en helt perfekt – og allergivenlig – base, inden du påfører din makeup. Med Miild har du derfor alt til din skønhedsrutine om morgenen med den fantastiske bonus, at det er allergivenligt, så du ikke behøver at bekymre dig over at udvikle allergier med tiden.