Guide: permanente øjenbryn

Microblading, powder, ombré og hybrid er alle populære og moderne metoder til at lave permanente bryn. Har du overvejet at få lavet permanente bryn, kan det være en jungle at finde rundt i, hvilken type du skal vælge. Vi vil derfor herunder gøre dig klogere på de forskellige valgmuligheder, som findes!

Microblading brows

Microblading er en af de mest populære former for metoder til permanente bryn, da denne metode er god til naturlige og fyldige looks. Microblading kaldes også 3D bryn og hairstokes, da man med microblading simpelthen snitter meget fine hårstrå, hvilket giver det meget naturlige look. Man fylder altså de små huller i brynene ud med tegnede hårstrå, som ligner dine egne. Denne metode er derfor også rigtig god til dig, som har få hår eller tynde øjenbryn, men som ønsker et fyldigere look. Microblading holder i cirka 1-1,5 år, da metoden tilføjer pigment i det alleryderste lag i huden.

Powder brows

Ved metoden powder bliver din hud bag dine naturlige og egne hår blot pigmenteret. Dette giver et tidligere og mere skarpt udtryk af brynet, da formen på dit bryn bliver flottere. Plejer du derfor at tegne dine bryn op hver morgen, er dette højst sandsynligt den rette metode for dig! Klik her for at booke en behandling!

Ombré bows

Ønsker du en naturlig skygge i brynet, som ligger bag dine egne hårstrå, skal du vælge metoden ombré brows. Her får du nemlig lavet en skygge, som bliver gradvist lysere og lysere ind mod næsen. Brynet er altså mørkest i enden, hvilket er en metode, som passer til alle hudtyper!

Hybrid brows

Har du svært ved at vælge mellem de forskellige metoder, kan du vælge hybrid brows. Her får du nemlig en unik blanding mellem powder brows og hairstrokes. Har du få øjenbrynshår, er denne metode optimal for dig, da du får mere fyldigere og naturlige bryn!