Bliv skøn med skønhedsbehandlinger og selvforkælelse

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at forkæle sig selv. Hverdagen går oftest op i arbejde, madlavning og rengøring. Det kan blive så travlt, at lige præcis den ansigtsbehandling, du havde planlagt på søndag, bare ryger i glemmebogen eller udskydes gang på gang. Husk nu: Der skal altså være tid til dig selv. I denne artikel kan du læse tre tips til selvforkælelse:

Skønhedsbehandlinger

Wellness er lig med ren afslapning, velvære og nydelse. Der findes et hav af valgmuligheder for at forkæle sig selv. Det kommer helt an på dine behov og ønsker. Ønsker du fx at få løsnet godt og grundigt op i kroppen, kan det være, at du skal sætte tid af til en omgang massage. Måske du ønsker at få et mere silkeblødt ansigt, jamen så kan en ansigtsbehandling være værd at overveje. Du kan med fordel undersøge online, hvilke typer skønhedsbehandlinger, der tilbydes i landet.

Hjemmespa

Skønhedsbehandlinger behøves ikke nødvendigvis at blive foretaget af en professionel. Faktisk kan du nemt og budgetvenligt også holde en vaskeægte spadag derhjemme. Prøv fx med et dejligt fodbad. Du kan også købe en skøn ansigtsmaske eller skrubbe din krop i body scrub. Mulighederne er mange. Med collagen som vild nord collagen kan du også bidrage til vedligeholdelse af en normal og sund hud – men husk på, at kosttilskud og collagen kun er et supplement til en varieret kost, og aldrig kan erstatte din diæt. Du kan køb vild nord collagen på forskellige helsehjemmesider.

En dag uden planer

Nogle finder det selvforkælende at tage til skønhedsbehandlinger, tage kosttilskud som vild nord collagen eller tage et dejligt fodbad. Andre finder det selvforkælende at have en dag helt uden planer. Beslut først på dagen om du skal ligge på langs i sofaen og se en film, gå en tur eller andet. Selv dét kan være selvforkælelse. s