Hvorfor bruge skønhedsprodukter med lanolin?

Lanolin er et vokslignende stof, der udskilles fra talgkirtlerne hos uldbærende dyr. Udvinding af lanolin er en ret enkel proces: Det uldbærende dyr klippes, og lanolinen udvindes fra ulden. Lanolinen renses derefter og pakkes til brug i skønhedsprodukter. Det anvendes i mange skønhedsprodukter, fordi det har fugtgivende og blødgørende egenskaber.

Den største fordel ved at bruge lanolin i skønhedsprodukter er, at det har fugtgivende og blødgørende egenskaber. Det er med til at holde huden fugtet og beskyttet.

Lanolin anvendes også i mange hårplejeprodukter. Det kan være med til at beskytte håret mod skader og holde det fugtet. Lanolin kan også få håret til at se skinnende og sundt ud.

Hvis du er på udkig efter et skønhedsprodukt, der kan hjælpe med at holde din hud eller dit hår fugtet, så er lanolinbaserede produkter er en god mulighed at overveje.

Blandt andet mærket Holly Molly bruger lanolin i deres produkter. Mange af produkterne er endda med 100% lanolin. En af de helt store værdier ved Holly Molly er dyrevelfærd. Derfor er du sikret, at dyrene ikke har lidt overlast eller lignende for at lave disse produkter. Du kan derfor trygt købe produkter fra dette mærke, hvis dette også er en del af dit værdisæt.

Har du ikke hørt om Holly Molly før, eller har du aldrig prøvet deres produkter, så kan det være en god ide at læse en anmeldelse af Holly Molly. Vi vil dog sige, at lanolin er kendt for dets fugtgivende og blødgørende egenskaber, så produkter som hovedsageligt indeholder lanolin kan kun være en fordel. Der er en grund til, lanolin har været brugt i ufattelig mange år – også selvom det er blevet glemt lidt med tiden.
Derudover er det generelt bare rigtig godt for din hud at bruge produkter med naturlige ingredienser, i stedet for produkter der indeholder mange kemiske stoffer. Du er nemlig sikret, at du har mindre chance for at udvikle allergier af produkterne – og det vil vi alle vist helst undgå.