Sådan plejer du bedst din hud om vinteren 

Vinteren er en oplagt måned, hvorpå du skal tage et ekstra kig på dine skønhedsrutiner. Din hud bliver nemlig udsat for lidt af hvert i denne kolde tid. Udenfor er det ekstremt koldt, og derfor skrues der også op for varmen indenfor. Det resulterer i, at din hud bliver tør og irriteret. Hvordan din hud kommer bedst gennem vinteren, kan du læse mere om her. 

Fugt er vejen til flot hud 

Det vigtigste er at tilføre huden den rette mængde fugt. Vinteren gør netop, at din hud bliver tør hurtigere end normalt. Sørg derfor for at rense og fugte din hud fra morgenstunden. Her kan du blandt andet bruge ansigtscreme til tør hud, som på den måde sikrer dig, at din hud er forberedt på dagen. Når du skal vælge den rette ansigtscreme om vinteren, så sørg for at du køber en fed creme, som giver huden den fedme, som mangler og samtidig opbygger hudens barrierer mod kulden. 

Udtørrede vinterlæber 

Selvom læberne måske ikke rangerer under kategorien “hud”, så er det ikke desto mindre enormt vigtigt at være opmærksom på læberne i vintertiden. Kulden medfører nemlig, at læberne bliver røde, sprækker og svier. Alt sammen noget man helst vil undgå. Dette er nemlig også et resultat af, at de mangler fugt. Derfor bør du i vintertiden investere i en god læbepomade, som kan give den nødvendige pleje og fugtighed. 

Små tips 

Andre gode tip i forhold til at pleje din hud, så husk at lad din creme tørre godt ind. Du får nemlig ikke den optimale beskyttelse fra cremen, hvis du blot farer ud af døren lige efter du har påført det. Dertil så husk at brug en natcreme om aftenen. På den måde kan du få cremen til at tilføre fugt til din hud over natten.