Flere kvinder vælger at få fjernet ar

Har man et eller flere ar, man er ked af, er det faktisk muligt at få dem fjernet. Netop denne mulighed er der flere kvinder, der vælger at benytte sig af. Det skyldes, at flere har fået øjnene op for, at fjernelse af ar ikke behøver at være en besværlig proces.

Mange kvinder har ar forskellige steder på kroppen, som de er meget kede af. Det er især i tilfælde af, at de sidder meget synlige steder. Derfor ønsker mange også at få dem fjernet, hvilket som regel foregå på en laserklinik med speciale i dette.

Hvordan foregår fjernelse af ar?

Når man skal fjerne ar, sker det med en laser. Der findes dog flere forskellige lasertyper, som anvendes, alt afhængig af typen af ar. Den mest almindelige type af laser, er den såkaldte IPL-laser. Den er mest udbredt, og bruges til de fleste typer af ar.

Der kan dog også forekomme tidspunkter, hvor der i stedet bruges en Fraxellaser. Hvis man skal behandle arvæv i dybden, skal man bruge en Gigalaser. Nogle gange er det nødvendigt at kombinere de forskellige typer af lasere, for at opnå det bedste resultat.

Sådan fungerer laseren

De lasere, der bruges til fjernelse af ar, fungerer ved, at de reducerer rødme og pigment i arret. Samtidig sikrer de, at dit arvæv bliver mere elastisk og jævnt. Det vil give en reduktion af arret, så det både synes og føles mindre, end inden du startede behandlingen.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke kan garanteres, at arret forsvinder helt. I mange tilfælde kan det godt lade sig gøre, men det kan dog ikke garanteres. Det skal du derfor have med i dine overvejelser, hvis du gør dig tanker om at starte i en form for laserbehandling.

Hvad koster fjernelse af ar?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at fjerne et ar. Der er nemlig mange elementer, der spiller ind. Først og fremmest er der stor forskel på, hvor stort arret er. Derudover er der også forskel på, hvor mange behandlinger, det kræver at opnå det ønskede resultat.

Er der tale om et mindre ar, vil prisen dog som regel lyde på ca. 1.000 kr. pr. behandling. Er det et større ar, starter priserne ofte på 2.000 kr. pr. behandling. Antallet af behandlinger afhænger af flere ting, men særligt tykkelsen af arret spiller ind i denne sammenhæng.