Få ungdommelig glat hud med fillers

Vores hud ændre sig meget gennem vores liv, og rynker er desværre ikke noget vi kan undgå. Med årene bliver huden mindre elastisk og vi kommer til at se flere rynker og slappere hud. Man kan selv forebygge rynkerne med en god skincare rutine og godt med solcreme, men hudens naturlige aldringsprocess er desværre ikke noget, som en god ansigtscreme kan redde. Heldigvis findes der andre, mere drastiske løsninger, som effektivt kan give huden volumen tilbage.

Genvind din huds vitalitet med fillers

Fillers bliver fortsat mere og mere populært for folk at bruge. Fillers er navnet for en stabiliseret hyaluronsyre, der indsprøjtes i huden og virker ved at udvide vævet. Når vævet i vores hud udvides giver det en udglattende effekt, der fjerner rynker og forstærker den slappe hud i ansigtet. Kort sagt fylder det vores hud ud indefra, og får huden til at se yngre og frisk ud. Filler kan indsprøjtes over alt i ansigtet, for at give fylde. Det er eksempelvis populært at bruge til at glatte panderynker ud eller fjerne rynker omkring munden. Der er også mange, som benytter fillers til at give læberne lidt ekstra fyldighed.

En nænsom og effektiv filler behandling

Selvom det kan lyde farligt med nåle og indsprøjtning, så er en behandling med filler faktisk ganske nænsom. Det tager blot 30 minutter at få indsprøjtet fillers og allerede efter et par uger vil man kunne se fantastiske resultater. Fillers er ikke en permanent løsning, men kan holde i op til et helt år. Hvis du er interesseret i at se, hvad fillers kan gøre for dig så bestil en filler behandling hos Bloom Copenhagen. Bloom Copenhagen tilbyder professionel og nænsom behandling med fillers, og de står klar til at hjælpe dig med at få din drømmehud.

Hvordan foregår behandlingen?

En fillerbehandling bør altid udføres af professionelle fagfolk i et sterilt miljø. Selvom fillerbehandling er et mindre indgreb, så er det vigtig at det bliver foretaget korrekt af kyndige og dygtig hænder.

Behandlingen foregår ved at filleren bliver indsprøjtet i huden med en tynd nål. Der sprøjtes kun få mængder af filler ind flere steder i det område, hvor filleren skal sidde. Det er ikke påkrævet, men hvis du ønsker det, så kan du få påført en lokalbedøvende creme på huden før behandlingen. Efter behandlingen kan man godt være lidt øm og rød i ansigtet, men huden heler og gendanner sig selv meget hurtig der efter.