Hvilken foundation skal du bruge?

Foundation kommer i forskellige former. De mest populære foundations er nok den flydende, løst pudder, presset pudder og stick. Hvilken man vælger kommer helt an på, hvad man gerne vil have ud af sin foundation, da de forskellige former har hver deres fordele.

Flydende foundation er nok den mest normale type. Hvor let eller tyk konsistensen er, er meget forskellig fra mærke til mærke. Denne type er nem at bruge, fordi man kan påføre den på mange forskellige måder, så der er rig mulighed for at finde en måde, der virker for dig. Om det er med beautyblender, børste eller noget helt tredje. Flydende foundation kan lægges naturligt med tynde lag, mens dækkeevnen også nemt kan opbygget til at være fulddækkende.

Pudderfoundation findes både som presset og løst pudder. Det er en foundation, der er nem at påføre og opfriske i løbet af dagen. Pudderfoundation er nem at bruge med enten en børste eller en svamp. Denne type foundation giver et meget naturligt udseende, men kan godt bygges op til at have en fin dækkeevne. Vil du dog have en foundation med fuld dækkeevne, så er det nok ikke denne, der er for dig.

Stickfoundation bliver mere og mere populært. Det er en cremet foundation, som sådan set ligner en læbestift. Denne type er kendt for at have stor dækkeevne, da du nemt kan påføre mere og mere af den – samt opfriske den i løbet af dagen. Den er forholdsvis nem at påføre, da du påfører den ønskede mængde på ansigtet og derefter kan fordele den med en beautyblender eller børste.

Vil du prøve nogle forskellige konsistenser af foundation, kan du for eksempel købe dem fra Sandstone, da dette mærke både har flydende foundation og pudderfoundation i både løst og presset pudder. Et bonus ved dette mærke er, at produkterne er allergivenlige samtidig. Vil du prøve alle typer foundation, som er nævnt i denne artikel har blandt andet GOSH alle typer.