Danske, allergivenlige skønhedsbrands du skal kende

Danmark har faktisk rigtig mange gode skønhedsbrands. Mange af dem er også kendte mærker i Danmark og er yderst vellidt – det er bare ikke alle, der faktisk er klar over, at de er danske. Denne artikel kommer ind på to forskellige danske brands, som har allergivenlige produkter i høj kvalitet, som du simpelthen skal kende.

Miild
Miild er et dansk skønhedsbrand, som udvikler produkter, der er AllergyCertified, Svanemærket og certificeret med ECOCERT. Det er derfor et helt fantastisk brand at kende til, hvis man har allergi – selvfølgelig også, selvom man er så heldig ikke at have diverse allergier. Stifterne bag Miild har også stort fokus på bæredygtighed, så de på denne måde belaster miljøet mindst muligt med deres produkter. Derfor er der i Miilds produkter også meget gennemsigtighed ved ingredienserne i produkterne, så du ved, hvad du påfører din hud – samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Kigger man på Miilds makeupprodukter kan man tydelig se, at der er stor fokus på det naturlige. Her finder du ingen farverige paletter, men til gengæld finder du alt til et naturligt look, som fremhæver din naturlige skønhed.

Nilens Jord
Nilens Jord er vel et af de mest kendte danske skønhedsbrands (hvis ikke dét mest kendte). Der er i hvert fald ikke meget tvivl om, at det er dansk. Makeupserien blev grundlagt i 1982, hvilket sidenhen har udviklet sig til også at indeholde hudpleje. Nilens Jord finder stor inspiration ved de gamle ægyptere, hvilket er tydeligt i indpakningen. I 1990’erne valgte brandet at fjerne parfume fra alle deres produkter, da dette ikke gav dem en større kvalitet – de sætter nemlig fokus på, at deres produkter ikke indeholder unødvendig kemi. Giver kemien ikke produkterne en bedre kvalitet, finder Nilens Jord ikke grund til at beholde det i produktet. Du kan derfor også finde allergivenlige produkter hos Nilens Jord – selvom der selvfølgelig skal lægges vægt på, at det ikke er alle deres produkter, der er allergifrie.

Kigger man på Nilens Jords makeupprodukter kan man med fordel pimpe sit naturlige look op med lidt mere farverige produkter. Med Nilens Jord kan du derfor lave alt fra naturlige dagslooks til dramatiske aftenlooks.