Franske negle: Sådan laver du dem selv

Har du altid haft et ønske om at kunne lave franske negle selv? Hvis du har det udstyr, der skal bruges, er det heldigvis ikke særlig svært.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du skal bære dig ad med det. Sørger du blot for at følge disse trin, er du sikker på, at du får et resultat, du kan være glad for.

Sådan laver man franske negle

Er du i tvivl om, hvordan man egentlig laver franske negle? I så fald skal du blot læse de trin, der er beskrevet herunder, for sådan laver du franske negle på den bedste måde.

Trin 1

Det første skridt er at forberede dine negle, inden du får i gang. Det gør du ved at vaske dine hænder, skubbe og klippe neglebånd, buffe dine negle samt aftørre neglepladen. Dernæst skal der påføres en primer, der skal have tid til at lufttørre.

Trin 2

Når du har forberedt dine negle, er det tid til at anvende en basecoat. Det er vigtigt, at du påfører den i et tyndt og jævnt lag på hele neglen. Forsøg at undgå at ramme neglebånd og huden rundt om neglen. Herefter skal det have tid til at hærde under en neglelampe i cirka 60 sekunder.

Trin 3:

Nu er det tid til at gå i gang med farven. Her skal du først og fremmest bruge en farve som grundfarve, der kan give et naturligt look. Denne farve skal du starte med at fordele jævnt over hele negle, hvorefter du skal hærde den i 60 sekunder. Har du brug for en mere dækkende grundfarve, skal du blot gentage dette.

Trin 4:

Herefter skal du i gang med at tegne den hvide kant, hvortil du bør gøre brug af en tynd pensel, da det gør det lettere at lave den tynde linje med præcision. Når du skal tegne kanten, bør du starte med at tegne et V langs neglens yderside, så du får et symmetrisk og ensartet udseende.

Når du har lavet dit V, skal du omdanne det til en blød bue, så kanten danner en såkaldt ‘smileline’. Når du er færdig med at tegne, skal du lade neglen hærde under din neglelampe i ca. 60 sekunder. Vil du have en mere pigmenteret fransk kant, kan du gentage dette trin.

Trin 5:

Når du har lavet din hvide kant på neglene, og har givet dine negle tid til at hærde, er du klar til at færdiggøre dit look. Det gør du ved hjælp af en topcoat, som du skal påføre i et jævnt lag over hele neglen. Når dette er gjort, skal du lade dine negle hærde under lampen i 60 sekunder igen.

Trin 6:

Det sidste, du skal gøre, er at massere en negleolie ind langs neglerødderne. Det har ikke noget med udseendet at gøre, men det plejer og beroliger neglene. Efter dette er gjort, er du klar til at springe ud i den store verden med smukke franske negle, som du endda selv har lavet.