Din guide til flot og smidig hud

Ønsker du også en hud, som altid syner flot? Så læs med herunder, hvor vi guider dig til hvorledes du kan opnå dette. Vi kommer med vores gode råd og tips.

Huden skal vi have hele livet, så det er vigtigt at vi tager os godt af den.

Solbeskyttelse og den gode kost

Husk solbeskyttelsen. Solen kan forårsage hudskader og pigmentforandringer, og endnu værre så kan uv-stråler give alvorlige hudsygdomme såsom hudkræft. Sørg derfor altid for at beskytte din hud – husk at solen også sagtens kan være skarp i vinterhalvåret. Hav derfor altid solcremen med i tasken.

En sund kost – og det modsatte, kan påvirke huden ufattelig meget. Fedtstoffer kan blandt andet være medvirkende til at give bumser. Husk også at hold fingrene væk fra rygning og alkohol, hvis du ønsker en flot og smidig hud.

Rens og plej dit ansigt

Ansigtet er den kropsdel, hvor de fleste af os ønsker at have en flot hud. Derfor er det også vigtigt at rense og pleje sit ansigt på en korrekt måde – og ikke mindst gøre det hver eneste dag. En god renserutine er især vigtigt, hvis man anvender meget makeup, så disse makeup-rester ikke sidder der hele natten.

I vinterperioden døjer mange med tør hud i ansigtet. Invester derfor i en god ansigtscreme, som holder hele døgnet rundt. Klik ind lige her, og find din nye ansigtscreme. En god ansigtscreme kan virke både plejende og nærende for huden samt efterladen den blød og smidig.

Det er en god idé at anvende ansigtscreme for at beskytte samt pleje huden – samtidig kan nogle af cremerne være medvirkende til at behandle hudproblemer. Find gerne en creme, som passer lige præcis til din hudtype. Hvis du døjer med, tør hud, så kan det altså være en god idé at finde en ansigtscreme med meget fugt.