Din guide til flottere hår

Flot hår: Mange vil have det, men ikke alle har det. Dog er det ikke umuligt at få flot hår. Der er nemlig en masse tricks, som man kan benytte sig af, når man forsøger at få flottere hår. I denne guide får du nogle gode tips til at få flottere hår.

Brug shampoo conditioner til din hårtype

Alle har en hårtype. Det er således vigtigt, at du ved, hvad din hårtype er, så du kan finde ud af, hvilken shampoo conditioner, du skal bruge. Det kan nemlig skabe store forskelle, når du faktisk bruger hårplejeprodukter, som er egnet til dit hår.

Du kan læse lidt om de forskellige hårtyper på nettet, så du kan få en bedre ide, om hvilken hårtype du har. Herefter er du klar til at købe de rette hårprodukter.

Lav et skema for din hårvask

Der er mange, som vælger at vaske håret hver dag. Det kan dog være, at det gør dit hår usundt. Derfor er det en god ide at lave et skema for din hårvask. Du kan for eksempel notere, at du skal vaske dit hår hver onsdag og søndag. Dermed kan dit hår vænne sig til, at det er de dage, det skal vaskes med shampoo conditioner.

Justér lidt på din kost

Det kan også være, at dine kostvaner påvirker dit hår. Du skal således måske justere lidt på din kost, så den kan forbedre dit hår. Det er en god ide at læse mere om, hvilke ting du skal indtage, så du kan vise positive forbedringer for dit hår.

Pas på dit hår, når det er vådt

Det er vigtigt, at du passer ekstra meget på dit hår, når det er vådt. Når håret er vådt, er det ekstra sensitivt, så du skal måske passe på med at tørre håret for voldsomt med håndklædet efter din vask med shampoo conditioner.