Er du ked af dit smil?

Smilet har stor betydning for vores interaktioner i vores dagligdag. Det er bl.a. en stor del af førstehåndsindtrykket, som vi giver til nye mennesker. Når du ikke er glad for dit smil, bruger du det ikke, og i stedet for at se flink og imødekommende ud, ser du knap så begejstrede ud. Det kan give det forkerte førstehåndsindtryk af dig – og et dårligt førstehåndsindtryk er svært at rette op på igen. Du behøver dog ikke at gå rundt og skjule dit smil. Du kan faktisk gøre meget ved dine tænder, så du igen får lyst til at bruge dit smil. Vi har her samlet to af de mest gængse behandlinger, som kan hjælpe dig med at få det smil, du altid har drømt om.

Tandretning

Det er langt de fleste, der er født med helt perfekte tænder. Mange har skæve tænder – enten fordi de er født med skæve tænder eller fordi de er blevet skævere og skævere med tiden. Det er dog nemt at gøre noget ved skæve tænder, når man allierer sig med en dygtig tandlæge, som f.eks. denne tandlæge i Hundige. Du behøver nemlig ikke længere gå med den klassiske metalbøjle, som du helt sikkert kender fra folkeskolen. Du kan i dag få fremstillet en gennemsigtig bøjle, som du løbende skifter ud, indtil du har det smil, som du altid har drømt om. Tandretning er dog en ubehagelig proces – uanset, hvilken bøjle, du vælger – men når processen er slut, har du dit drømmesmil, helt uden at skulle gå rundt med togskinner i flere år.

Tandblegning

Mange døjer med gule tænder, og det kan der være mange grunde til. Nogle mennesker har en naturlig tendens til at få gule tænder, og så er det også en del af aldringsprocessen. Det kan dog også skyldes indtagelse af bestemte drikkevarer og fødevarer. Der er her bl.a. tale om kaffe, te, sodavand, lakrids, visse krydderier og endda visse bærtyper. Heldigvis kan man med en tandblegning slippe af med de grimme, gule tænder. Tandblegning kan enten foregå derhjemme eller på tandlægeklinikken, men det er uden tvivl mest effektivt, hvis man enten får det lavet hos tandlægen eller som minimum køber tandblegningskittet hos tandlægen.