Hvilken hårfarve skal du vælge?

Der er næsten intet bedre end, når man lige har fået farvet sit hår, og det bare stråler med den nye farve. Men det kan være svært at vælge mellem de forskellige løsninger der findes på markedet i dag. Derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan komme tættere på at købe den rette hårfarve til dig og dit hår.

Frisør eller farve selv?

Det første og det vigtigste spørgsmål du skal spørge dig selv, inden du skal have farvet dit hår er, om du ønsker at gøre brug af en frisør, eller om du skal farve det selv. Der er fordele og ulemper ved begge dele, som man bør overveje, inden man tager en beslutning.

Det er blandt andet vigtigt, at man sikrer sig, at man kan tåle produktet man vil bruge, hvis man ønsker at farve det selv. Det er nemlig ikke alle slags hårfarve, som alle kan tåle, og det kan give slemme allergiske reaktioner, hvis man bruger en forkert hårfarve.

Derudover skal man overveje hvad ens budget er. Frisøren vil typisk være en dyrere omgang, end hvis man selv farver det, men resultatet vil typisk også være bedre. Derudover har frisøren produkter som er mere sikre at bruge, hvis man har tendens til at være allergisk overfor ting.

Hvilken farve skal det være?

Der findes mange forskellige farver på markedet, og det kan derfor være rigtig svært at vælge hvilken man skal købe. Farven man ser på æsken, er nemlig nødvendigvis heller ikke den farve, som man ender med at få. Det afhænger nemlig også af hvilken hårfarve dit hår er i dag.

Af de grunde, så er det vigtigt, at du gør dig store overvejelser om hvilken farve du skal købe, og på hvilken måde den skal påføres for at få det ønskede resultat. Hvis du som eksempel ønsker at farve dit hår i en vild farve som blå eller rød, så er det nødvendigt, at det bliver afbleget først. Det er det fordi, farven ikke kan tage ved på samme måde, hvis dit hår er mørkt.

Følg brugsanvisningen

Ikke nok med, at man skal tænke meget over hvilken løsning man vælger, når det kommer til hårfarver, så er det også vigtigt at læse brugsanvisningen. Det er ikke alle hårfarver, som skal påføres på samme måde eller sidde i lige lang tid. Derfor kan man få et resultat, som man bliver træt af, hvis man ikke læser vejledningen der medfølger.